Köszöntötték a pedagógusokat

A pedagógus nap alkalmából június 1-én a Pétfürdő község Önkormányzata pedagógusnapi ünnepségre hívta a település pedagógusait a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtárba. Köszöntőt mondott Dombi Norbert, a humán bizottság elnöke.

Beszédében kiemelte a nevelési intézmények semmivel sem pótolható nevelési, oktatási szerepét, fontosságát, a pedagógusok meghatározó jelentőségét a jövő nemzedékeinek felnevelésében.

Itt emelték ki a Horváth István Általános iskola pedagógusának, Megyesi Pálné Böbe néninek a munkásságát, aki idén töltötte harmincadik évét a pedagógus pályán. Sajnos nem lehetett jelen az ünnepségen, mert éppen osztályával kirándult.

A Pétfürdői Kolping Katolikus Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium két jubilálóval is büszkélkedhet idén: dr. Kobulej Ivánné és Székely Béla 25 éve választották hivatásul az oktatást. Kötelességük őket is máshová szólította, így nem lehettek jelen az ünnepségen.

Az ünnepség alkalmából Makrai Pál zenész, s Rock Színház alapító tagja adott verses-zenés összeállítást Az ördög hárfái címmel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük