Mazsorett sikerek

Április 27-én Siófokon a városi sportcsarnokban rendezték meg a Mazsorettek XV. Siófoki Vándorkupa Versenyét, mely jubileumi és egyben záró rendezvény is volt. Harminc település 700 mazsorettje 345 produkcióban mérettette meg magát. Öt korcsoportban, 25 kategóriában, összesen 345 produkciót láthatott a közönség az éjszakába nyúló versenyen. 

A pétfürdői Eszterlánc Mazsorett Együttes több csoporttal is képviseltette magát, a tagok között iskolánk több tanulójával. A Liliom csoport a II. helyen végzett, tagjai iskolánkból:  Fehér Tifani, Nagy Vivien, Rummel Réka. 

A Százszorszép csoport a III. helyet szerezte meg, tagjai az iskolából: Bihari Nóra, Csapó Emma, Csiga Boglárka, Fehér Dzsenifer, Márton Hédi, Parádi Veronika, Sebestyén Mia Málna, Szakály Zorka, Varga Darina. A Jázmin csoport III. lett, tagjai az iskolából: Ódor Kamilla Sebestyén Emma Alma.

Sebestyén Mia Málna és Szakály Zorka (5.a) produkciójukkal az I. helyen végeztek. Sebestyén Emma Alma ( 7.a) az I. helyet szerezte meg.


Mazsoretteseink május 4-én az Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválon is részt vettek, szép sikerrel.

Sebestyén Mia Málna-Szakály Zorka bronz minősítést kapott, a Jázmin csoport Zootropolis produkciója bronz minősítést érdemelt ki, a Jázmin csoport 1 bot bronz, a Jázmin csoport pom ezüst, a Viola csoport Swing bronz minősítés minősítést kapott. Sebestyén Emma Alma bronz minősítést hozott el, a Viola csoport Fireball Ezüst minősítést szerzett. A Viola csoport tagjai az iskolából: Kujber Vivien, Sebestyén Emma Alma. Az újabb kihívás május 19-én vár a lányokra, remélhetőleg ott is sikeresen szerepelnek majd.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük