Összefogással, munkával az iskoláért – segítenek a szülők

Még a nyáron a 4.b osztályos Sánta Flóra édesapja, Sánta Péter segített feltölteni a Hősök tere 1. épületünk homokozóját, aminek tervezését és kivitelezését a szülői munkaközösség finanszírozta közel negyedmillió forint értékben. Ehhez hozzájárulva több mint 20 ezer forint értékű homokot ajánlott fel és szállított a helyszínre.

Sebestyén Tünde, a szülői munkaközösség felső tagozatos elnöke segített szakembert keresni egyik tantermünk kifestéséhez szintén a Hősök tere 1. szám alatti épületünkben. Ugyancsak itt sikerült újjávarázsolni az egyik első osztály régi, kopott tábláját is. Bálint Gézáné a Nitrogénművek tervtárában kutatta fel a Berhidai úti épület alaprajzát, a tornaterem tervrajzait, hogy segíteni tudjon a tervezett felújítás előkészítésében.

A tornaterem több sarka ugyanis vizesedik, penészedik, és szükségessé vált a rendbetétele. Ennek finanszírozása még kérdéses, de pályázati úton, szponzorok segítségével igyekszünk megoldást találni.

A Berhidai úti épület egyik osztálytermét a 6.a osztály néhány szülője újította fel Megyesi Pálné osztályfőnök irányításával.

Márton László és Kováts Norbert falat festett, Fülöp Andrea és Nehiba Andrea bútorokat tett rendbe, Szakály Ferencné, Huják Attila és Gyulai Edit védőburkolatot szerzett, amelynek felrakása folyamatban van. Mindezen munkálatok szép példái annak, hogyan lehet összefogással, önkéntes munkavégzéssel szebbé, komfortosabba, egészségesebbé tenni iskolaépületeinket, a tanulás körülményeit.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük