Te is hozzál karácsonyi ajándékot!

Szépen gyűlnek az adományok felhívásunkra (erről bővebben itt írunk). Borszukné Kropf Ilona tanárnő kezdeményezésére kapcsolódtunk be a PontVelem Okos Program és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös szervezéseként idén is elindított nagyszabású karácsonyi jótékonysági akcióba.

Csiga Boglárka 5.b és Csaplár Erika 6.b osztályos tanulók átadják az általuk hozott ajándékokat Borszukné Kropf Ilona és Jurácsikné Vékony Anna tanárnőnek

Az adománygyűjtés ezen a héten még folytatódik. Ha segíteni szeretnél és karácsonyra meglepetést szereznél a rászoruló gyerekeknek, hozd el egy dobozban megunt, de még jó állapotban lévő játékodat, könyvedet, esetleg ruhádat, írd rá, kinek szánod (fiú vagy lány, hány éves), és azt eljuttatjuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz, hogy közvetítsék karácsony előtt a megajándékozandóknak.

Közben a 3.a osztály idén is nagy lelkesedéssel segített Tippán Szilvia néninek, aki a rászoruló gyerekeknek szervezett gyűjtést egy várpalotai gyűjtőpont felhívására az Egy csomag – egy mosolygós arc akció keretében. Tavaly az adományozóknak köszönhetően 700 csomag gyűlt össze, így 13 helyre tudtak ajándékot vinni.

Köszönet illeti a szülőket a segítségért. Akik további adományokat szeretnének ajándékozni, azok megtehetik az iskolai gyűjtés keretében. A bedobozolt tárgyakat az osztályfőnököknek lehet átadni, akik továbbítják azokat Borszukné Kropf Ilona tanárnőnek.

Az osztály tanulói egy-egy karácsonyi képeslapot is írtak. az ajándékok mellé

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük