Egyre többen csatlakoznak otthoni kihívásunkhoz

Folyamatosan frissítve!

Március 20-án Bizony Istvánné tanárnő, Klári néni megosztotta egy ötletét, amivel a mostani nehéz helyzetben is – a koronavírus-járvány miatt be kellett zárni az iskolák épületeit, át kellett térni az otthoni digitális oktatásra, tanulásra – meg lehet találni az apró örömforrásokat, amivel felvidíthatjuk egymást és magunkat.

Felhívásunkhoz csatlakozott Kalocsa Kristóf és Lili, valamint Lakatos Bence is. Kipróbálták otthon a zoknidobálós játékot, és nagyon élvezték. Vajon ki lesz a következő?

Gombos Gabriella és Kapornyai Gábor is küldött videót, ő már tovább fejlesztette az ötletet zoknis kosárlabdázással.

Iskolánk pedagógusainak kolléganője, volt tanítványuk édesanyja, Balogh Tímea is elfogadta a kihívást. Nagyon tetszett neki, s várja a következőt. Apa és lánya, Balogh Panna és apukája, Balogh Ádám, aki él-hal a jégkorongért, szintén elfogadták a kihívást. Kicsit továbbfejlesztették a célt és az eszközt is, így még nagyszerűbb.

Pénteken újabb résztvevők csatlakoztak a kihíváshoz. Tippán Szilvia és Balogh Tímea az iskolák bezárása óta a Hősök terei épületünkben végeztek ügyeleti munkát, és ők is kipróbálták a célbadobós játékot az üres épület tornaszobájában. Nikolausz Barnabás 7.b osztályos tanulónk szintén küldött videót otthoni teljesítéséről.