Horváth István Napok 2018 – I.

Területi angol szép kiejtési verseny

A Horváth István Napok területi angol szép kiejtési versenyét március 27-én rendeztük meg. A könyvtárban lezajlott vetélkedőn iskolánk évfolyamgyőztesei mellett a Nepomuki Szent János Római Katolikus Általános Iskola, a Bán Aladár Általános Iskola és a Vásárhelyi András Tagiskola 5-8. osztályos tanulói vettek részt.

További fotók, képgaléria

Területi angol szép kiejtési verseny – videó I.

Területi angol szép kiejtési verseny – videó II.

Területi angol szép kiejtési verseny – videó III.

Vetélkedő az Európai Unióról

A korábbi hagyományokat folytatva, a Horváth István Napok keretében ismét vetélkedőt rendeztünk az Európai Unióról március 22-én. A könyvtárban tartott rendezvényre, melyet Barták Péter és Kocsis Antal szervezett, 9 – négy-négy fős – csapat jelentkezett a felső tagozatos osztályokból. A feladatok – az írásos teszt kitöltése mellett – játékos formában mutatták be az unió országait, épületeit, zászlóit, jellemző zenéit. A legjobb eredményt elérő csapatok a Horváth István Napok zárórendezvénye előtt vehették át jutalmaikat.

További fotók, képgaléria

Eredményhirdetés – fotók, képgaléria

Vetélkedő az Európai Unióról – videó I.

Vetélkedő az Európai Unióról – videó II.

Iskolai angol szép kiejtési verseny

A Horváth István Napok területi angol szép kiejtési versenyének iskolai fordulóját tartottuk meg március 20-án. A könyvtárban rendezett vetélkedőn az alap és emelt szinten angol nyelvet tanuló 5-8. évfolyamosok szép számban vettek részt. Közülük a legjobbak képviselik majd iskolánkat a területi és megyei döntőn.

További fotók, képgaléria I.

További fotók, képgaléria II.

Angol szép kiejtési verseny – videó I.

Angol szép kiejtési verseny – videó II.

Angol szép kiejtési verseny – videó III.