Horváth István Napok 2018 – II.

Tanulmányi versenyek díjkiosztója

Az idei Horváth István Napok kiemelkedő eseménye volt az előző napok tanulmányi versenyeinek díjkiosztója, melyet március 28-án rendeztünk meg. A diákok évfolyamonként történelemből, helyesírásból, matematikából, számolásból és angol nyelvből mérték össze tudásukat. A díjakat – Kömives Judit intézményvezető hivatalos elfoglaltsága miatti távollétében – helyettesei, Oláh Viktória és Somogyi Veronika adták át.

További fotók, képgaléria

Daléneklési verseny – alsó tagozat

A Horváth István Napok keretében rendeztük meg az alsó tagozatosok daléneklési versenyét március 27-én, a Hősök terén lévő épületünkben. Elsőtől negyedik osztályig sokan mutatták be énektudásukat egyéni és csoportos kategóriában egyaránt. Produkcióikat három tagú zsűri értékelte Horváth Éva polgármester vezetésével, tagjai voltak még Fazekas Péter András, a Pétfürdői Gondozási Központ munkatársa és Cseresznyés Zsuzsanna, iskolánk pedagógusa. A versenyt szervezte és a helyszínen irányította Rózsás Tímea tanító, fejlesztő pedagógus.

További fotók, képgaléria

Daléneklési verseny – videó I.

Daléneklési verseny – videó II.

Daléneklési verseny – videó III.

Daléneklési verseny – videó IV.

Daléneklési verseny – videó V.

Daléneklési verseny – videó VI.

Daléneklési verseny – videó VII.

Daléneklési verseny – felső tagozat

Nagy sikerrel zajlott le a központi iskola tornatermében a felső tagozatos daléneklési verseny március 27-én, a Horváth István Napok keretében. Ötödiktől nyolcadik osztályig nagy számban jelentkeztek az egyéni és csoportos bemutatkozásra a tanulók. Produkcióikat négy tagú zsűri értékelte, tagjai voltak Kőmives Judit intézményvezető, Vajda Miklósné Ani néni korábbi óvodavezető, Jurácsikné Vékony Anna és Kucsera Károlyné Kovács Szilvia tanárok. A versenyt szervezte és a helyszínen irányította Cseresznyés Zsuzsanna tanárnő.

További fotók, képgaléria

Daléneklési verseny – videó I.

Daléneklési verseny – videó II.

Daléneklési verseny – videó III.

Daléneklési verseny 5. a – videó

Daléneklési verseny 5. b – videó

Daléneklési verseny 6. a – videó

Daléneklési verseny 6. b – videó

Daléneklési verseny 7. a – videó

Daléneklési verseny 8. a – videó

Daléneklési verseny 8. b – videó