Kivételes színházi élmény

Első alkalommal mentek el iskolánk érdeklődő tanulói február 26-án Veszprémbe, a Petőfi Színházba. A Diótörő és Egérkirály című musicalt nézték meg.

A Petőfi Színház indította útjára Imre herceg bérletét, amely a Veszprémben és vonzáskörzetében élő fiatal korosztálynak biztosít igen kedvezményes áron színházi előadásokat. Iskolánkból is nagyon sokan jelentkeztek harmadik osztálytól nyolcadik osztályig. A közel 180 tanuló bérleti költségeit alapítványunk vállalta magára. A Napsugár Alapítvány a Gyermekekért jóvoltából a tanulóknak csak az útiköltséget kellett fedezni.

A klasszikus Diótörő előadásának egy olyan új feldolgozása született, amely a világ minden színpadán a szeretetről beszél. Mindenkinek szüksége van a varázslatra, amely elsodor a maga furcsa, különös világába, és amely meggyőz arról, hogy ha képesek vagyunk megküzdeni az álmainkért, akkor megtapasztalhatjuk a csodát, amelyre vágyunk. A musical különösen izgalmas zenei világa hamar meghódította a közönséget.

A teltházas előadás valóban elvarázsolta a megye minden részéről érkezett lelkes közönséget. Zúgott a vastaps, füttyögés és kitörő taps fogadta az előadás végén meghajló főszereplőket.

További fotók, képgaléria