Emelt szintű angol nyelvi és informatikai képzést biztosítunk iskolánkban

A következő tanévben ötödik osztálytól kezdve, felmenő rendszerben emelt szintű angol nyelvi és informatikai képzést biztosít iskolánk. Az eddigi eredményeink – sikeres angol nyelvi alapfokú vizsgák és ECDL modulok teljesítése (Europen Computer Driving Licence: Európai Számítógép-használati Jogosítvány) – motivál bennünket arra, hogy tanulóink érdekében továbbra is vállaljuk és megszervezzük az emelt szintű képzést.

Két jól felszerelt informatikai terem áll a tanulóink rendelkezésére a számítógépes ismeretek elsajátításához
Ebben az évben eddig már 13 tanuló tett sikeres ECDL vizsgát a székesfehérvári I. István Szakgimnáziumban

Az órarendben rögzített, csoportbontásban, illetve kiegészítő szakköri, felkészítő tanfolyami rendszerben zajló oktatás célja a hagyományos, tantervi követelményrendszeren túl olyan tudás biztosítása a tanulóknak, amely lehetővé teszi az átlagon felüli képzettség elsajátítását. Ezáltal képesek lesznek arra, hogy az életkori sajátosságoknak megfelelő, sőt azon felüli vizsgákat sikerrel teljesítsenek, továbbtanuláskor plusz ismeretekkel bírjanak, az élet számos területén az átlagosnál magasabb képességekkel rendelkezzenek.

Pók Patrik és Habi Milán 5. osztályos tanulók eredményesen vettek részt az idei angol nyelvi versenyen, az országos döntőbe jutottak

Szívesen látjuk azokat a leendő ötödikeseket is, akik a környező településekről szeretnének részt venni az emelt szintű angol nyelvi és informatikai képzésben.