Ünnepi műsor karácsonyra

Idén a 3. évfolyam készült műsorral az iskolai karácsonyra. A verses-zenés összeállítás osztatlan elismerést váltott ki a közönségből, intézményünk valamennyi diákjából és pedagógusából.

A Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár színháztermében december 20-án délben Kőmives Judit intézményvezető köszöntötte az iskola diákjait és pedagógusait. Megköszönte az ebben a tanévben nyújtott eredményes munkát, az eddig nyújtott teljesítményt, ami iskolánk hírnevét öregbítette a különféle versenyeken, rendezvényeken.

Abban a reményben kívánt boldog karácsonyt és eredményes új esztendőt, hogy jövőre folytatódik az a folyamat, amely iskolánkat az egyre sikeresebb intézmények közé helyezi az eddigi eredmények és törekvések alapján.

Az ünnepi gondolatok után a 3. évfolyam tanulóinak műsora következett. Az összeállítást Keskeny Miklósné és Vaczula Róbertné osztályfőnökök állították össze és tanították be, Németh Adrienn tanítónő segítségével. A diákok ennek a műsornak egy változatát mutatták be a település karácsonyi ünnepségén is.

Az előadás a szeretet ünnepét és Jézus születésének örömteli eseményét mutatta be versek, mesék és dalok segítségével.

A mai feldolgozású dalok hallatán sokan meghatódtak, és lelkiekben felkészültek a közelgő ünnep hangulatára.

A nagy sikert aratott műsor végén Kőmives Judit kívánt megérdemelt pihenést mindenkinek, hogy jövőre újult erővel álljanak neki a feladatok teljesítésének.

További fotók, képgaléria