Újabb iskolahívogató foglalkozást tartottunk

Imádom az iskolát! – kiáltott fel önfeledten az egyik leendő első osztályos kisgyerek legújabb iskolahívogató foglalkozásunkon január 13-án.

Amíg Reichardné Réz Zsuzsanna, Zsazsa néni és Somogyvári Róbertné, Ilike néni osztályfőnökök játékos sport foglalkozást tartottak, addig Kőmives Judit intézményvezető két helyettesével, Kucsera Károlyné Kovács Szilviával és Barták Péterrel tájékoztatta a szülőket a 2020 szeptemberében induló két első osztály elkészült terveiről.

Bejelentette, hogy a Veszprémi Tankerületi Központ jóváhagyásával mindkét első osztályban elindulhat az angol nyelv tanórai oktatása, valamint kész kerettantervek vannak a választható sportágak kínálatára is. A szivacskézilabda, a kosárpalánta program, az iskolai labdarúgás mellett a képességfejlesztő sakk, a birkózás, a kölyökatlétika és az asztalitenisz is elérhető lesz az iskolánkban.

A szép számban megjelent szülők érdeklődéssel hallgatták a tájékoztatást, és valódi partnernek érezték magukat a leendő első osztályok terveinek kialakításában, azok megvalósításában. Közben a kicsik is kiszaladgálták magukat és közös dallal kedveskedve jöttek vissza szüleikhez. A következő foglalkozást február 10-re hirdette meg az iskolavezetés.

További fotók, képgaléria