A vírus- és télűző farsangi foglalkozások eredményhirdetése

Sajnos az elhúzódó járványhelyzet nem tette lehetővé, hogy a megszokott keretek között tartsuk meg alsó és felső tagozatban a farsangot, ennek ellenére igyekeztünk az intézményünkben vidámmá és emlékezetessé tenni az osztályonként megrendezett foglalkozásokat. Rengetegen küldtek fotókat és videót a korábban meghirdetett otthoni fánksütésükről is.

Február 12-én alsó tagozatban a tanító nénik vezetésével többféle közös játékot is kipróbálhattak a gyerekek. Szinte mindegyik osztály tanulói jelmezt öltöttek ebből az alkalomból, tanító nénijükkel együtt. Volt olyan osztály is, ahol tombolasorsolást tartottak, másutt ügyességi vetélkedő zajlott.

A Berhidai úti épületünkben álarc-, plakát- és jelmezversenyt is rendeztünk osztályonként. A bírálatot Bizonyné Balogh Klára és Völgyi Gábor tanárok vállalták magukra, jelmezben keresve fel a benevezett osztályokat.

A meghirdetett versenyek elbírálása megtörtént, és február 19-én sor került az eredmények kihirdetésére is. Az első három évfolyam valamennyi osztálya a foglalkozásokon való eredményes és vidám részvételért jutalomban részesült.

A fánksütő verseny fotóinak és videójának díjazottjai: Ács Barnabás, Bálint Liza és Bálint Lotti, Csaplár Erika, Varga Jázmin, Réger Tímea, Sebestyén Mia Málna, Simák Larina, Végh Etele és Végh Milán.

A jelmezverseny egyéni győztesei: Gombos Gabriella, Bálint Liza, Börczi Barnabás. A csoportos kategóriában a 7.b és a 4.a kapott elismerést.

A plakátkészítő verseny minden benevezett osztálya szintén jutalmat kapott. A versenyek díjazása a Szülői Munkaközösség segítségével valósult meg.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?