Gyermekétkeztetés igénylésének lehetősége a digitális oktatás időszakára

Tisztelt Szülők!

Pétfürdő Nagyközség Önkormányzatának jegyzője, Szabóné Czifra Melinda tájékoztatta iskolánkat a gyermekétkeztetés igénylésének lehetőségéről. Az önkormányzat igényfelmérést végez annak érdekében, hogy a 2021. március 8-ától elrendelt óvodai rendkívüli szünet, valamint az iskolai tantermen kívüli digitális oktatás ideje alatt, valamennyi, az intézményekbe beíratott gyermekek részére biztosítsa munkanapokon a gyermekétkeztetést.

Minden Pétfürdő településen állandó lakcímmel rendelkező gyermek számára abban a formában biztosítják az ingyenes, 50%-os vagy teljesárú gyermekétkeztetést, ahogy ez az intézményben töltött időszakban történik.

Az étkezés ebben az időszakban csak egyszeri meleg étel formájában – EBÉD – biztosított, ELVITELRE. Az ebédet a Polgármesteri Hivatal régi épületében lehet átvenni, naponta 11.00 és 12.00 óra között. Az ebéd átvételét aláírással kell igazolni. Az igénylést az alábbi kitölthető kérelemmel ma, március 6-án, szombaton 14 óráig lehet eljuttatni a polgármesteri hivatalba.

Levél a szülőknek 2021.03.06.

Kérelem ebéd igényléséhez 2021.03.06.

Vélemény, hozzászólás?