Ismét jelenléti oktatás zajlik az alsó tagozatban

Április 19-én, hétfőn megkezdődött a jelenléti oktatás iskolánkban is. Az alsó tagozatos tanulók jöhettek ismét iskolába a Hősök terei és a Berhidai úti épületünkben egyaránt. Az előbbiben az 1-3. osztályosok, az utóbbiban a 4. osztályosok kezdték meg a tanulást pedagógusaikkal.

Az iskola megnyitását követően változatlanul élnek azok a  szigorú szabályok, egészségvédelmi előírások,  amelyek korábban életben voltak. Csak teljesen egészséges gyermek jöhet iskolába, akinek családjában, környezetében sincs koronavírusos beteg, az épületen belül kötelező testhőmérséklet-mérés, kézfertőtlenítés, maszkviselés, távolságtartás.

A többieknek május 10-ig továbbra is a digitális tanrend marad életben. Ők változatlanul online úton kapják meg nevelőiktől a tantárgyi tanulnivalókat, házi feladatokat. Ebben nagy segítségükre van a Kréta, ahol a digitális tér felületein figyelemmel kísérhetik a tanárok által kijelölt tananyagot, online magyarázatokat, ismeretterjesztő videókat, sőt pedagógusaik által tartott élő tanórákon is részt vehetnek.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?