A nyolcadikosok utolsó kirándulása együtt

A 8.a osztály résztvevői (6 tanuló hiányzik)

Hát elérkezett ez is: a búcsúzó nyolcadik osztályosaink többsége a tanév és az általános iskolai tanulmányaik vége előtt néhány nappal utolsó együttes kirándulásukon vett részt június 10-én osztályfőnökeikkel: Cseresznyés Zsuzsanna és Völgyi Gábor pedagógusokkal, aki a korábbi balesetéből lábadozó Jurácsikné Vékony Annát helyettesíti. A csapatot elkísérte Farkas Zsuzsanna tanárnő is.

A 8.b osztály résztvevői (ketten nincsenek a fotón, 6 tanuló hiányzik)

Különbusszal utaztak Veszprémbe, majd az Óváros térről indulva a Viadukton át városnéző kisvonatoztak az állatkerti megállóig és vissza az Óváros térre.

A panorámás körutazáson a város történelmi helyszíneit járták végig idegenvezetéssel.

Az Óváros térről lementek az állatkert régi bejáratához, majd végigsétáltak a növény- és vadaspark bemutatóhelyein át Gulya-dombi bejáratig, ahol várta őket a különbusz. A gyerekek csoportosan, térkép segítségével járták be a terepet.

Nagy sikere volt a játszótérnek és az állatsimogatónak, ahol etetni is lehetett az állatokat az ott vásárolt csemegéből. Közben ebédeltek, fagyiztak, frissítőt ittak. Ezzel számukra néhány nap kivételével véget ért a megpróbáltatásokkal teli tanév, már csak a ballagás és bizonyítványosztás van hátra, amely remélhetőleg ugyanolyan emlékezetes marad, mint ez az utolsó együttes kirándulás.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?