Tanszerek és játékok a gyerekeknek – Felajánlások és a diákönkormányzatunk támogatása

Az elmúlt napokban több felajánlás is érkezett iskolánkba volt tanítványainktól, illetve a pétfürdői vállalkozóktól. Karker László, aki Pétfürdőre járt általános iskolába, szívügyének tartja, hogy a péti gyerekek is kapjanak az általa vezetett cégtől, a Fűzfői Papír Kft-től adományt. Felajánlotta, hogy előzetes egyeztetést követően lesz lehetőség gyárlátogatásra is.

Az adomány megérkezett, a felajánlott matematika és írás füzetekből, különféle jegyzettömbökből elsőtől nyolcadik osztályig iskolánk alsó és felső tagozatainak tanulói részesülnek. Tizenkét – többek között alapvető iskolaszereket, tolltartókat, füzeteket, ceruzákat, körzőket, filceket, festékeket, vonalzókat tartalmazó – csomagot, továbbá egy iskolatáskát és különféle kiegészítőket adományozott iskolánk rászoruló tanulóinak a nemrég létrejött pétfürdői Pikk 21 Alapítvány. A csomagokat átadtuk az osztályfőnökök által kiválasztott tanulóinknak.

Különleges felajánlást tett Szücs Márk, aki a péti társasjátékos társulat vezetője volt. Most iskolánk korábbi tanulójaként, különféle nyári táborok társasjátékos segítőjeként adott iskolánknak jól használható játékokat. Diákönkormányzatunk Völgyi Gábor segítő tanár vezetésével ezt még kiegészítette labdákkal és más játékokkal, amelyeket alsó és felső tagozatban egyaránt használhatják napköziben, szabadidős foglakozásokon a tanulóink.

Vélemény, hozzászólás?