Programjaink változásai a súlyosbodó járványhelyzet miatt

A kialakult és egyre veszélyesebb járványhelyzetre tekintettel át kellett gondolnunk iskolánk következő időszakára meghirdetett programjait. A jelenléti rendezvényeket a jövőben – bizonytalan ideig – online formában valósítjuk meg.

A november 24-re, szerdára meghirdetett alsó tagozatos és óvodás mesemondó vetélkedőnkre videófelvételeket várunk november 29-ig, hétfőig. Az akár telefonnal rögzített felvételeket a központi e-mail címünkre kell küldeni: petisuli32@gmail.com. Az így eljuttatott mesemondásokat a zsűri megnézi, értékeli és a legjobbakat jutalmazza.

Ugyancsak online formában tartjuk ettől a héttől az iskolai fogadó órákat. Az osztályokban tanítók megadott időpontjait és kapcsolattartási formáit, címeit az osztályfőnökök koordinálják és eljuttatják a szülőkhöz.

November 25-én, csütörtökön nem tartjuk meg a 7-8. osztályosoknak és szüleiknek meghirdetett középiskolai bemutatkozó tájékoztatót. Helyette az iskolai honlapon lehet tájékozódni, ahol folyamatosan frissítve minden aktuális hír, bemutatkozó ismertető felkerül.

Vélemény, hozzászólás?