December 1-től változik iskolánk belépési és épületeinken belüli tartózkodási rendje

Az emberi erőforrások minisztere 29/2021. (XI. 19.) EMMI határozatában új szabályozást rendelt el a járványügyi időszak köznevelési védelmi intézkedéseiről. A határozat 2021. december 1-től tovább szigorítja az iskolánk érvényben lévő Szervezeti és Működési Szabályzatának 6. pontjában leírt belépési rendet.

Eszerint az intézmény zavartalan működése, a tanulók védelme, valamint az intézményi vagyon megóvása érdekében az iskolába való belépés és benntartózkodás csak előre egyeztetett időpontban és előzetes intézményvezetői engedéllyel történhet hivatalos ügyek intézése céljából, az intézmény hivatalos helyiségében azon személyek részére, akik nem állnak jogviszonyban az intézménnyel, és rendelkeznek a jogszabályban előírt védettségi igazolvánnyal vagy igazolással.

A tanulót a köznevelési intézménybe kísérő vagy onnan hazakísérő egy fő nagykorú személy intézmény területére a köznevelési intézmény vezetője által meghatározott bejárati ajtóig jöhet mindkét épületünkben. December 1-től visszavonásig szüneteltetni kényszerülünk a délutáni órákban szerződéses módon zajló foglalkozásokat is.

Épületeinkben jelenleg a maszk viselése mindenki számára kötelező.

Vélemény, hozzászólás?