Énekeljünk együtt a Földért!

Bagdi Bella, a Boldogságóra program vezetője a Mindenki című Oscar díjas film kórusával együtt énekli a Gyújts egy gyertyát a Földért című dalt

A Boldogságóra program keretében küldött felhívást a szervező csapat a Föld napja alkalmából. Mint írják, évek óta szervezik a Föld napja alkalmából az Énekelj a Földért! akciót, amelynek keretében közel százezer ember énekeli évről-évre a Gyújts egy gyertyát a Földért című dalt.

Ez az idei év kicsit más, de a lényeg nem változik. Most is arra buzdítanak mindenkit, hogy énekeljenek együtt, külön, a családdal, a barátokkal vagy a gyerekekkel, az osztályokkal (persze csak online). Iskolánk is csatlakozik a felhíváshoz. Közös családi éneklésre hívunk Benneteket a Föld napján! Gyújtsatok egy gyertyát, ha van lehetőségetek a kertbe kimenni, menjetek ki és énekeljétek el közösen Bagdi Bella Gyújts egy gyertyát a Földért című dalát. Így fejezzük ki így az összefogásunkat, a törődésünket a Földünk iránt. Örökítsétek meg az eseményt és küldjétek el nekünk a videó linkjét a petisuli32@gmai.com e-mail-címre és mi közzétesszük azt.