Lezárult a beiratkozás

Május 21-én befejeződött az iskolai beiratkozások időszaka. Intézményünk 41 új iskolással gyarapodik a következő tanévben.

A koronavírus-járvány kitörése előtti időszakban, 2019. novemberétől folyamatosan szereztünk iskolahívogató foglalkozásokat, ahol a leendő elsősök a várható körülményekkel és osztályfőnökeikkel ismerkedhettek.

Reichardné Réz Zsuzsanna, Zsazsa néni és Somogyvári Róbertné, Ilike néni közelebbi ismeretséget is kötött már a gyermekekkel, akiket szeptembertől szárnyaik alá vesznek. Sőt, Oláh Viktória angol nyelvtanár is találkozott egy foglalkozáson velük, hiszen mostantól az első osztályosaink angol nyelv oktatásban is részesülnek.

A leendő első osztályosaink szülei hamarosan megkapják a hivatalos értesítést is gyermekük felvételéről. A további tudnivalókról, az osztályba sorolásról, a szükséges taneszközlistáról, a szülői értekezletek időpontjáról, az iskolanyitogató foglalkozások időpontjairól szintén időben értesülnek majd. Intézményünk híreit érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a honlapon és a Facebook oldalunkon.