Nyugodt tanévkezdés – első hét az iskolában

Jurácsikné Vékony Anna tanárnő, iskolánk pedagógiai munkaközösségének vezetője ellenőrzi a 4., 5. osztályos belépők testhőmérsékletét a Berhidai úti épület főbejáratánál

A járványügyi készenlét előírásait és intézményünk eljárásrendjét maradéktalanul betartva, nyugodt körülmények között kezdődött a tanév iskolánkban. Köszönet illeti a szülőket és a gyerekeket, akik felkészültek a nem mindennapi helyzetre, és igyekeznek megfelelni a biztonságos munkavégzést biztosító elvárásoknak.

Kovács Alexa pedagógiai asszisztens a 6., 7. és 8. osztályos tanulókat engedi be a tanítási órák előtt

Az osztálytermekben a tanulók egyesével ülnek, kivéve a testvéreket. A tanítási órákon kívül valamennyien maszkban tartózkodnak és rendszeres kézmosást, kézfertőtlenítést végeznek a segítő diák ügyeletesekkel.

Az óraközi szünetekben a tanulók az épületen kívül kijelölt területeken, osztályonként a szabadban tartózkodnak.

Az étkezést is hasonlóan biztonságos körülmények között, kézmosás, kézfertőtlenítés után, osztályonként és megfelelő távolságtartás betartásával oldjuk meg.

Bízunk benne, hogy a tanév első hetében kialakított munkarend tartósan biztosítja majd a biztonságos munkavégzést, és eredményes tanítást, tanulást eredményez iskolánkban.

További fotók, képgaléria