Köszönjük és várjuk a felajánlásokat!

Köszönetet mondunk a Chemark Zrt.-nek, ahonnan 20 liter kézfertőtlenítőt kapott szeptember 4-én iskolánk. A Berhida-Peremarton székhelyű cég a járványügyi helyzetre tekintettel ajánlotta fel intézményünknek mindennapos használatra a fertőtlenítőt, hiszen a hatékony védekezés megvalósításához ez folyamatosan szükséges.

Iskolánkban zökkenőmentesen indult el a tanév, a gyerekek hamar megszokták és be is tartják azokat a szabályokat, amelyeket a rendkívüli helyzetben elfogadtunk. Fontos hangsúlyozni, hogy a lázas, köhögő, szaglást és ízlelést vesztett gyerekek ne jöjjenek iskolába,felnőttek pedig semmilyen okkal ne lépjenek épületünkbe. A kapcsolattartást központi e-mail címünkön keresztül valósítjuk meg: petisuli32@gmail.com

A szabályrendszer része az is, hogy az osztályok csak kivételes esetekben keveredhetnek, így nem tudjuk használni szaktantermeinket. Sajnos van még néhány osztályterem, ahol nincsenek korszerű informatikai eszközök, így nem alkalmazhatjuk a tanítást-tanulást megkönnyítő digitális tananyagokat sem. Örömmel fogadnánk olyan felajánlásokat cégektől, vállalkozásoktól, magánszemélyektől, ahol napirenden van számítógépek, laptopok, különösen projektorok cseréje, amelyekkel eszközparkunkat bővíthetnénk. Legutóbb egyéni felajánlásként nagy teljesítményű számítógépet kaptunk, amit hamarosan használatba vesznek majd a gyerekek informatika órákon.