Újabb osztályaink tanulóinak rendelték el a járványügyi megfigyelését – Frissítve!

A VEMKH Veszprémi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya december 12-én, szombaton egy tanuló pozitív Covid tesztje miatt ismét elrendelte iskolánk 7.b osztályának tanulói esetében a járványügyi megfigyelést. Ez azt jelenti, hogy ők már idén nem jöhetnek iskolába. Számukra az intézmény vezetése megkérte a digitális tanítás lehetőségét, amelyet az Oktatási Hivatal engedélyez hétfőtől.

Korábban további néhány osztályunk járványügyi megfigyelését is elrendelték egy, az iskolában tanító pedagógus pozitív Covid tesztje és több tanuló folyamatban lévő tesztvizsgálata miatt. Ezek szerint december 3-tól 12-ig a 8. a és 8.b került járványügyi megfigyelés alá. A 6.b december 4-től 13-ig kell, hogy otthon tartózkodjon, míg az 5. a és 5.b esetében meghosszabították a járványügyi megfigyelést december 10-ig.

November 27-én a VEMKH Veszprémi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya az iskolánk 1.b, 7.a és 7.b osztályát november 27-től december 6-ig járványügyi megfigyelés alá helyezte. Ez azt jelenti, hogy mindhárom osztály tanulói otthoni karanténba kerültek, és legközelebb december 7-én jöhetnek iskolába.

Sajnos újabb osztályaink esetében rendelték el – egy tanuló pozitív tesztje miatt – a járványügyi megfigyelést. Az 5.a és 5.b osztály a csoportbontások miatt több mint 10 közös órán vesz részt hetente, ezért mindkét osztály december 4-ig karanténban lesz. Legközelebb december 7-én, hétfőn jöhetnek ők is az iskolába.