Folyosógalériánk alkotásai

Az áprilisi események között – a sok eredményes angol nyelvi, matematika, éneklési, uniós, kosárlabda és atlétikai versenyek mellett – intézményünk Ars Nova Alapfokú Művészeti Iskolájának tanulói is jelentkeztek alkotásaikkal.

Bizony Istvánné vezetésével rajzaikat kiállításba rendezték, a tárlatot pedig a földszinti folyosón helyezték el, így minden arra járó megtekintheti azokat.

További fotók, képgaléria

Döntőbe került Tóth Konrád

Tóth Konrád, iskolánk 4/a osztályos tanulója a szabadfogású birkózók területi bajnokságán harmadik helyezést ért el, amellyel bejutott az Országos Bajnokság döntőjébe – tájékoztatta intézményünket
Janku Ferenc, a Centrum Sport Egyesület elnöke.

Ez a teljesítmény azért különleges, mert Konrádnak ez volt az első versenye és máris a legjobbak közé birkózta magát.Kosárcsapatunk a megyei döntőben!

Ismét kiválóan szerepelt kosárlabda csapatunk a diákolimpia területi versenyén.

A csapat legeredményesebb dobóemberei Nagy Zs. Ádám, Bóta Kevin és Fenyő Jordán voltak. akik a legtöbb kosarat szerezték. Végül csapatunk az első helyet vívta ki, és átvehette az aranyérmeket.

A remek szerepléssel ismét kivívtuk a megyei döntőben való szereplés jogát, és akár további sikerek követhetik a mostani győzelmet.

További fotók, képgaléria