Támogatás iskolánk alapítványának

Mintegy 80 ezer forint gyűlt össze iskolánk alapítványának támogatására a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár tizenkettedik télűző pogácsafesztiválján február 22-én.

A Napsugár Alapítvány a Gyermekekért 1992-ben jött létre, és azóta rendszeresen finanszíroz iskolai programokat, kirándulásokat, táborokat és egyéb rendezvényeket. A pogácsafesztivált Angeli Katalin, a pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár igazgatója nyitotta meg. Műsort adott a Panelkuckó Napköziotthonos Óvoda Micimackó csoportja, a Horváth István Általános Iskola tanulói ( Strenner Barnabás, Ódor Kamilla, Sebestyén Emma, Kedves Dorina. Balogh Panna, Csapó Emma), valamint a Péti Férfikar, a Vadrózsa Citerazenekar és az Eszterlánc Mazsorett Együttes.

A pogácsafesztivál ideje alatt az emeleten volt lehetőség a különböző ízesítésű, formájú és nagyságú pogácsákat megvásárolni.

A bevételt a szervezők a Horváth István Általános Iskola alapítványának, a Napsugár Alapítvány a Gyermekekért ajánlották fel. A jótékonysági pogácsasütésre összesen 45 egyéni és csoportos felajánlás érkezett.

További fotók, képgaléria