Tájékoztató az új tanítási és tanulási rendről

Hétfőtől TILOS a köznevelési intézmények látogatása

Tisztelt Szülők!

A kormány a koronavírus járvány terjedése miatt az 1102/2020. (III.14.) Korm.határozatban és a 3/2020. (III.14.) EMMI határozatban 2020. március 16-tól, hétfőtől az iskolákban új TANTERMEN KÍVÜLI, digitális munkarend bevezetéséről döntött. Az új munkarend értelmében a tanulóknak TILOS a köznevelési intézmények látogatása!

Kérem a Szülőket a járvány terjedésének megakadályozása, a gyermekek biztonsága érdekében szervezzék meg a tanulók otthoni felügyeletét!

A hét folyamán tájékoztatjuk Önöket az újfajta távoktatás részleteiről.

Addig is kérem Önöket, ügyeljenek arra, hogy gyermekeik ne a barátaikkal töltsék az időt, hanem maradjanak otthon annak érdekében, hogy a járvány további terjedését meg tudjuk akadályozni.

Nagyon indokolt esetben, ha ez más módon végképpen nem megoldható, kis csoportban felügyeletet tudunk biztosítani az iskolában. Ezek A NYOMÓS ÉS INDOKOLT ESETEK azok, amikor a szülők munkája nélkülözhetetlen a járvány miatt. Például: egészségügyben, államigazgatásban, kereskedelemben, szolgáltatásban dolgoznak, rendőrök, katonák.

Kérem, hogy holnap (március 16-án, hétfőn) legkésőbb 11 óráig a petisuli32@gmail.com email címen (vagy hétfőn 7 óra 30-tól a 06-88/598-910-es telefonszámon) jelezzék a rendkívüli gyermekfelügyelettel kapcsolatos igényüket.

A kis csoportban történő gyermekfelügyeletet március 16-tól reggel 8 órától 17 óráig biztosítjuk, amennyiben ez szükséges.

Mindannyiunk biztonsága és egészsége érdekében kérem és előre is köszönöm az együttműködésüket!

Pétfürdő, 2020. 03. 15.

Kőmives Judit

intézményvezető