Otthoni kihívás: szerezz apró örömöket! Velünk tartasz?

Tudtad, hogy március 20. a boldogság világnapja, március pedig az apró örömök hónapja?

Bármennyire is nehéz helyzetben vagyunk most, hogy a koronavírus-járvány miatt be kellett zárni az iskolák épületeit, és át kellett térni az otthoni digitális oktatásra, tanulásra, azért meg lehet találni most is az apró örömforrásokat. Bizony Istvánné Balogh Klára tanárnő egy ilyen ötlettel jelentkezett, és bízunk benne, hogy sok-sok követőre talál.

Kedves Gyerekek, Szülők, Kollégák! Egy játékot indítok az első digitális oktatási héttől kezdődően. Mozogjunk, játszunk együtt! Okozzunk egymásnak pár kellemes pillanatot! A játék menete: keress egy 5 l-es lábast a konyhában, a fiókodból kutass ki 5 db zoknit. Készíts belőle labda formát! Szükséges még egy szerencsesapka, stopperóra, jelölőeszköz (nálam ez a papucsom volt). A lábast helyezd el a szoba egyik végében, innen lépjél ki tyúklépésben 10 lábhossz távolságot (kb. 2,5 m). Jelöld meg a dobóhelyet valamivel.

Vedd fel a szerencsesapidat! Felkészültél? Kezdődhet a játék? Óra indul…. A játék lényege, hogy 1 perc alatt az 5 db zokni-labdával hányszor találsz be a lábasba 10 lábnyi távolságról.

Vedd fel a dobásodat videóra, s küldd el a petisuli32@gmail.com iskolai e-mail címre! Az első hét kihívása egész héten fog tartani! Hajrá fiúk, lányok, szülők, kollégák! Figyeljük együtt a jövő héten a teljesítményeket az iskola honlapján! A jövő héten újabb challenge-el várlak benneteket! MARADJATOK OTTHON, vigyázzunk egymásra! Ha vége ennek a rendkívüli és szokatlan helyzetnek, s újra együtt ünnepelhetünk az iskolában, tartunk egy CHALLENGE DAY-t, ahol a heti kihívásokat élőben lehet teljesíteni! Természetesen a győztesek jutalomban részesülnek. Hajrá péti diákok, szülők, tanárok! Együtt győzhetünk! Üdvözlettel: Klári néni.