Negyven év a pedagógus pályán

Furcsa lesz holnaptól, hogy nem kell naponta bemennem a tanterembe, a gyerekeim közé, de így legalább több időm jut a családra és minden egyébre, amit otthon eddig csak kapkodva, lopott időben tudtam elvégezni – mondta Szabó Hedvig Zsuzsanna tanító, aki negyven év pedagógus munka után, március közepén vonult nyugdíjba.


Kőmives Judit intézményvezető búcsúzott el tőle a tantestület nevében, megköszönve azt az áldozatos munkát, amit az elmúlt évtizedekben végzett az iskolában. Szokás, hogy ilyenkor búcsúajándékot adnak a kollégák, olyat, amelynek a későbbiekben is hasznát veheti a megajándékozott.

A 4. b osztály vezetését Szilvásiné Szabó Csilla veszi át Szabó Hedvig Zsuzsannától, aki tervei szerint még többször eljön majd az iskolába a tanév végéig.

További fotók, képgaléria

Újabb tanulmányi siker

A korábbi évekhez hasonlóan ismét szép eredményt hozott az országos London Bridge angol nyelvi verseny 2. fordulója. Ezen 260 általános iskola 780 ötödik, 690 hatodik, 610 hetedik és 520 nyolcadik osztályos tanulója vett részt. Kiváló teljesítményükkel az országos döntőbe jutott iskolánk két 5. b osztályos tanulója, Habi Milán és Pók Patrik. Felkészítő tanáruk Oláh Viktória volt. A döntőt április 14-én rendezik meg a Budapesti Műszaki Egyetemen.

Az iskolai forduló eredményei

5. évfolyam: 1. Pók Patrik, 2. Habi Milán, 3. Végh Etele, 4. Patocskai Noel, 5. Nagy Benedek

6. évfolyam: 1. Simándi Emma

7. évfolyam: 1. Lukovics Marcell, 2. Guttengéber Adrienn, Sebestyén Marcell, 3. Fenyő Jordán

8. évfolyam: Balogh Máté, 2. Nagy-Zsugya Ádám, 3. Kujber Vivien, Gáspár Richárd, 4. Czene Ádám