Hideg van az iskolában

Néhány napja kimaradozik a fűtés intézményünk Hősök terei, alsó tagozatos épületében. A Pétkomm Kft. távhőszolgáltatási szakemberei jelenleg is keresik a hiba forrását. Az iskolában egyre alacsonyabb a hőmérséklet, ezért kérjük, hogy a gyerekek december 13-án, pénteken a szokásosnál melegebben öltözzenek. Azok a szülők, akik tehetik, már ma és pénteken ebéd után elvihetik gyermekeiket a megfázás elkerülése érdekében. A Berhidai úti épületünkben zavartalan a hőszolgáltatás, így nincs akadálya a szombatra ide tervezett alsó és felső tagozatos, közös programok lebonyolításának. Amint megtörténik a hibaelhárítás és helyreáll a fűtés, természetesen tájékoztatást adunk róla.

Újabb szereplés Vilonyán

Többször beszámoltunk már iskolánk énekkara és Vilonya község gyümölcsöző kapcsolatáról. Legutóbb novemberben látogatott intézményünkbe Fésüs Sándor polgármester, Tóth Árpád ötletgazda és Jánosházi Péter szabómester, hogy átadják ajándékukat énekkarunknak, 42 db. egyenruhát, valamint a diákönkormányzatunknak 20 ezer forintot. Erről itt olvashatnak.

Most újabb meghívásnak tettünk eleget. A vilonyai művelődési házban december 6-án, Mikulás napján szerepelt énekkarunk Cseresznyés Zsuzsanna karvezetővel: az erre az alkalomra írt dalt és a Titanic betétdalát adták elő. Erről korábban videofelvétel is készült.

A szereplést a vilonyaiak egy Titanic hajót ábrázoló hatalmas tortával köszönték meg.