Föld napi kihívás – Kövesd tanáraid és végzős diáktársaid példáját!

Április 22. a Föld napja, Magyarországon 1990 óta rendezik meg, a világon 175 országban emlékeznek meg róla. Ennek alkalmából egy játékra invitálunk benneteket. Cselekedjetek valami jót, mentsük meg együtt a Földet!

❤
Szíveden viseled
🌍
Földünk jövőjét?

Tanáraitok – Éva néni, Ica néni, Szilvi néni, Cseresznyés Zsuzsa néni, Viki néni és Klári néni – szelektíven gyűjtik a különböző hulladékot, növényeket ültetnek, madarakat etetnek, összeszedik túráik során a szemetet.

Zsazsa néni nem szedi le a virágot, hanem inkább lefesti 🙂 Oláh Viki néni a Pocahontas mese betétdala szövegének második részét fordította le. Ez nem egyezik a mese betétdalával, amit úgy fordítanak, hogy el tudják énekelni, de ez igencsak eltér az eredetitől.

Nikolausz Barnabás 8.b osztályos tanuló egy földrajz online levelezős versenyre Tóth Zsuzsa tanárnő segítségével a földdel kapcsolatos pályázatra nyújtott be nagyon különleges munkát.

Szendi Léna 8.a osztályos tanuló, Völgyi Gábor mentor tanára biztatására írt egy elgondolkodtató, szép verset saját illusztrációval. Kövesd te is példájukat!

Várjuk május 10-ig rajzaitokat, verseiteket, fotóitokat, videóitokat a Föld napja témában központi e-mail címünkre: petisuli32@gmail.com Mutassatok ti is példát a világnak! Mentsük meg együtt a Földet, a jövőnket! 

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?