Karácsonyi ajándékgyűjtést indítunk rászoruló gyerekeknek

A PontVelem Okos Program MosolyManók kezdeményezése ismét elindította akcióját a használt, de jó állapotú játékok gyűjtésére. Ezeket a Máltai Szeretetszolgálat juttatja majd el karácsonyra a rászoruló gyermekek részére a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató segítségével. Az adománygyűjtés a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös szervezésében, EMMI Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkársága és a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató támogatásával valósul meg.

Két éve, 2019-ben mintegy harminc ajándékdobozt hoztak tanulóink akkori felhívásunkra, amellyel a PontVelem Okos Program és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös szervezéseként elindított nagyszabású karácsonyi jótékonysági akcióhoz csatlakoztunk

Mit kell tenned, ha te is ajándékot szeretnél felajánlani?

  1. Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még te is szívesen játszanál! Ezeket tedd be egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot! Kérünk, hogy NE tegyél a dobozra masnit vagy szalagot!
  2. 2021. november 30-ig hozd be az iskolába a dobozt és add oda az osztályfőnöködnek! A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolából. A csomagok maximális mérete: 50 X 50 X 50 cm méretűek lehetnek a küldemények (max. 50 cm széles, max. 50 cm hosszú, max. 50 cm magas). Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudjuk elszállítani az ajándékokat! Az akció lezárását követően érkezett csomagokat nem tudjuk elhozni.
  3. A csomagok szállítását és célba juttatását központilag intézik. A te dolgod már csak a jóleső mosoly, hogy segítettél! A csomagok elszállítását az iskola regisztráció után megrendeli a www.pontvelem.hu oldalra belépve, a SegítsVelem alatt található karácsonyi gyűjtés oldalán.

Az ajándékcsomagokat november 30-ig, keddig várjuk iskolánk mindkét épületében (Berhidai út 54., Hősök tere 1.). Legyél te is főhős, készíts ajándékot rászoruló gyerekeknek! Amennyiben a vírushelyzet engedi, 2022. tavaszán, a legtöbb csomagot gyűjtő osztály és a 3 leggyorsabban gyűjtő és elszállítást igénylő osztály is részt vehet egy GLS logisztikai központ látogatáson.

Vélemény, hozzászólás?