Pályaorientációs nap, karácsonyi készülődés, iskolai slágerlista

December 4-én tanítás nélküli munkanapot tartottunk intézményünk mindkét épületében. A Hősök terei épületünkben az 1-3. osztályosok rajzoltak, karácsonyi képeket, képeslapokat, díszeket készítettek. Most jutalmaztuk az október 22-i tehetségnapunk legjobbjait is.

A rajzverseny díjazottjai: 1. évfolyam: 1. Nagy Anna (1.b, osztálya nem volt az iskolában), 2. Raksó Tifani (1.a), 3. Lehoczky Áron (1.a).

2. évfolyam: 1. Víg Vanessza (2.b), 2. Gergő -Varga Áron (2.a) , 3. Betes Boglárka (2.b).

3. évfolyam: 1. Majoros Zsófi (3.a), 2. Horváth Szófia (3.a), 3. Rummel Réka (3.b).

A sportvetélkedő 1. helyezett csapata: Urbán Gábor, Kárpáti Zorán, Hegedűs Dorottya, Nagy Sára, Molnár Ákos, Pusztai Patrik, Benke Attila.

A Berhidai úton a 4-8. osztályosok szintén készítettek karácsonyi képeslapokat, díszeket, ám előtte érdekes rövidfilmeket is megnéztek a különféle szakmákról, érdekes emberekről. Többek között bemutatkozott Elekes Csaba “DéZé” slam poetry-versenyző is.

Ugyancsak film készült intézményünk tanárnőjéről, Bizonyné Balogh Kláráról. A Pétfürdői Közösségi Televízió felvételén Babu néni hivatásáról is vallott.

A nap második felében az iskolarádión keresztül ismerhettük meg a tanulók slágerlistáját. A hét elején elindított kezdeményezés nyomán, melyet Völgyi Gábor diákönkormányzatot segítő tanár kezdeményezett, sokan pirosba öltöztek, és így várták a leadott szavazatok alapján összeállított listát.

A számokat Goda Doroti és Szendi Léna válogatta és közvetítette a tanulók nagy örömére. Íme a lista:

 1. DoReMi – Buli van a suliban
 2. Coldplay – Hymn For The Weekend
 3. Venczli Alex – Fagyöngy
 4. Rihanna – Pon de Replay
 5. Zséda – Szürke patás
 6. 24kGoldn – Mood
 7. Wham! – Last Christmas
 8. Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus – Old Town Road
 9. TNT – Fehér karácsony
 10. Ava Max – Kings and Queens
 11. Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You
 12. Ember, ember, december
 13. Rihanna – Umbrella
 14. Khaled – C’est La Vie
 15. Csondor Kata – Add tovább
 16. Nightwish – Nemo
 17. Metallica – Nothing Else Matters
 18. Follow the Flow – Nem tudja senki
 19. Dzsúdló – Lej
 20. Pentatonix – Hallelujah

Az október 22-i tehetségnapunk díjait a tervezettekkel ellentétben, a járványügyi megfigyelés alá vont felső tagozatos osztályok hiányzása miatt nem osztottuk ki, erre a későbbiekben fog sor kerülni. A délelőtt így is hamar elröpült a változatos programoknak köszönhetően. Már csak két hét van hátra a várva várt téli szünetig, amikor a nem mindig könnyű hónapok után pihenhetnek egy kicsit a tanulók és pedagógusok egyaránt.

További fotók, képgaléria