Hideg van az iskolában

Néhány napja kimaradozik a fűtés intézményünk Hősök terei, alsó tagozatos épületében. A Pétkomm Kft. távhőszolgáltatási szakemberei jelenleg is keresik a hiba forrását. Az iskolában egyre alacsonyabb a hőmérséklet, ezért kérjük, hogy a gyerekek december 13-án, pénteken a szokásosnál melegebben öltözzenek. Azok a szülők, akik tehetik, már ma és pénteken ebéd után elvihetik gyermekeiket a megfázás elkerülése érdekében. A Berhidai úti épületünkben zavartalan a hőszolgáltatás, így nincs akadálya a szombatra ide tervezett alsó és felső tagozatos, közös programok lebonyolításának. Amint megtörténik a hibaelhárítás és helyreáll a fűtés, természetesen tájékoztatást adunk róla.

Újabb szereplés Vilonyán

Többször beszámoltunk már iskolánk énekkara és Vilonya község gyümölcsöző kapcsolatáról. Legutóbb novemberben látogatott intézményünkbe Fésüs Sándor polgármester, Tóth Árpád ötletgazda és Jánosházi Péter szabómester, hogy átadják ajándékukat énekkarunknak, 42 db. egyenruhát, valamint a diákönkormányzatunknak 20 ezer forintot. Erről itt olvashatnak.

Most újabb meghívásnak tettünk eleget. A vilonyai művelődési házban december 6-án, Mikulás napján szerepelt énekkarunk Cseresznyés Zsuzsanna karvezetővel: az erre az alkalomra írt dalt és a Titanic betétdalát adták elő. Erről korábban videofelvétel is készült.

A szereplést a vilonyaiak egy Titanic hajót ábrázoló hatalmas tortával köszönték meg.

Mazsorett sikerek

Az Eszterlánc mazsorett csoport tagjai, közöttük iskolán sok tanulója, november 23-án részt vettek az I. Mór Open Táncversenyen ahol 14 település 213 versenyzője mérte össze tudását.

Szép eredmények születtek. A Százszorszép csoport ezüst minősítést szerzett. Tagjai az iskolából: Bihari Nóra, Csiga Boglárka, Fehér Dzsenifer, Márton Hédi, Parádi Veronika, Sebestyén Mia Málna, Szakály Zorka, Varga Darina. Sebestyén Mia Málna és Szakály Zorka duója ezüst minősítést kapott.

A Jázmin csoport I. helyezést ért el, arany minősítéssel. Tagjai az iskolából: Ódor Kamilla, Sebestyén Emma Alma. Ő egyéni I. helyezett is lett, arany minősítéssel.

Ezenkívül a csapat tagjai elhozták a “Kiváló előadásmódért” járó különdíjat a zsűritől.

További fotók, képgaléria