Rendhagyó bizonyítványosztás iskolánkban

Bár néhány napja hivatalosan véget ért a járványügyi veszélyhelyzet, az elsőtől hetedik évfolyamosok osztályainak bizonyítványosztása az előre tervezettek szerint történik meg ezekben a napokban.

A tanulók osztályonként beosztott időpontokban, külön-külön vehetik át bizonyítványaikat, a legjobbak okleveleiket, jutalmaikat az osztályfőnökeiktől.

Június 22-én, hétfőn délelőtt az első osztályosokat fogadta Kujberné Bankó Beatrix és Somogyi Veronika, az 1.a és 1.b osztályfőnökei. A két osztályban kiválóan megfelelt eredményt ért el Csizmadia Emma, Gergő-Varga Áron, Müller Ákos, Harmati Csillag Lelle, Milánkovics Enikő, Tósoki Gábor és Víg Vanessza Hanna. Ők a bizonyítvány mellé oklevelet és jutalomkönyvet is kaptak.

Müller Ákos és Dávid eredményesen fejezte be a tanévet, osztályfőnökük Kujberné bankó Beatrix

A második osztályoknak Héninger Ildikó és Vázsonyiné Gombosi Hajnalka osztotta ki a bizonyítványokat.

Kitűnő eredménnyel zárt a második évfolyamon Lehoczky Márk, Leiner Csenge Luca, Urbán Gábor, Babinka Lilianna, Hosszú Anna, Jánoki Réka, Kiss Gergő, Németh Zsófia.

Jeles bizonyítványt kapott Majoros Zsófi Flóra, Pusztai Patrik, Nagy Sára.

Voltak többen, akik az Ars Nova művészeti iskola bizonyítványát is átvehették eredményes tevékenységükért vezetőjüktől, Németh Adrienntől.

A harmadik osztályosok június 23-án vették át bizonyítványaikat a két osztályfőnöktől, Keskeny Miklósnétól és Vaczula Róbertnétől, az osztályaikban tanító Németh Adrienn és Szabóné Kramaszta Márta közreműködésével.

Kitűnő bizonyítványt kapott a 3.a osztályból Bálint Lotti és Liza, Huják Dóra, Kujber Marcell és Molnár Evelin.

Jeles eredménnyel végzett Csida Zsófia, Horváth Péter, Kolba Viktória, Kujber Milán, Szakály Hanka és Farkas Gréta.

A 3.b tanulói közül kitűnő lett Lőrincz Zsombor és Molnár Tamás.

Jeles bizonyítványt vihetett haza Gáspár Boglárka, Oláh Máté, Mészáros Szonja és Moór Georgina.

A 4. és 7. évfolyamunkkal folytatódott a bizonyítványok kiosztása.

Somogyvári Róbertné Ilike néni osztályfőnök a 4.a osztály tanulói közül Bihari Nórának tudott kitűnő bizonyítványt átadni, jeles eredményt ért el Bognár Csenge Tirza és Varga Darina.

A 4.b tanulói közül kitűnő lett Ács Barnabás, Dömötör Ákos, Illés Ádám Zsolt és Keskeny Csongor, ők Reichardné Réz Zsuzsanna osztályfőnöktől, Zsazsa nénitől vehették át bizonyítványukat és ajándékukat.

A 4.b osztály jelesei: Fenyő Odett, Kolba Viktor, Lukács Emese, Patocskai Áron, Szakács Marcell és Viniczai Csongor Ádám.

A 7. a osztályosok Jurácsikné Vékony Anna osztályfőnöktől vették át bizonyítványaikat.

Szendi Léna a Kreatív Irodalmi Műhelyben mutatott aktivitásáért, színvonalas verseiért, Bajj Marcell a Föld napja rajzpályázat közönségdíjáért, Ódor Kamilla művészi színvonalú szerepléseiért, Sós Henrietta pedig énekkari aktivitásáért kapott elismerést.

Cseresznyés Zsuzsanna, a 7. b osztályfőnöke jeles bizonyítványt adhatott át Nikolausz Barnabásnak, Simándi Emmának és Viniczai Adélnak.

Június 25-én az 5. évfolyammal folytatódott a bizonyítványosztás.

A két osztályfőnök, Bizony Istvánné Balogh Klára és Szilvásiné Szabó Csilla a legkiválóbbakat oklevelekkel és ajándék könyvekkel jutalmazta.

Az 5.a osztályból kitűnő bizonyítványt kapott Simák Larina, jeles lett Németh Nóra. Közösségi munkájáért jutalmat vehetett át Parádi Veronika, Tetzl Réka és Simák Larina.

Az 5.b osztályból jeles bizonyítványt szerzett Dócs Zoltán, Lakatos Bence.

Fáradhatatlan szorgalmát jutalmazták Patai Dominiknak és Szabó Kiarának.

A rendhagyó bizonyítványosztás június 26-án ért véget, amikor a 6. évfolyamosok is megkapták a tanév végi jegyeiket tartalmazó dokumentumaikat.

Jeles eredményükért jutalmat vehetett át a 6.a osztályfőnökétől, Megyesi Pálné Böbe nénitől Huják Eszter, Bálint Blanka, Szakály Zorka és Steigler Vanda. Őt a a Föld napja rajzpályázat első helyezéséért külön is jutalmazták.

A 6.b osztályból három kitűnő tanulót jutalmazhatott Oláh Viktória osztályfőnök.

Pók Patrik a kiváló tanulmányi eredménye mellett a London Bridge TITOK Országos Feladatmegoldó verseny országos döntőjében az előkelő V. helyezést érte el, amiért nevelőtestületi dicséretet kapott. Rajta kívül Padragi Péter és Patocskai Noel vehetett át kitűnő bizonyítványt.

A bizonyítványosztások lezárásával ez a tanév hivatalosan is véget ért, így megkezdődhet a nyári szünet.

További fotók, képgaléria