Kiválóan szerepeltek atlétáink a Köztársaság kupán

Iskolánk 9 felső tagozatos tanulóval képviseltette magát október 2-án Veszprémben, a Köztársaság Kupa Veszprém Megyei Ifjúsági Atlétikai Versenyen. Közel 600 gyerek állt rajthoz a Veszprémi Egyetemi Stadionban, akik 35 iskolából érkeztek.

Bognár Zsolt (5.b) két aranyérmet szerzett

Összességében 4 arany és 1 bronz érmet szereztünk, egy tanulónk pedig a 60 méteres döntőbe jutott. Kiemelkedő volt Bognár Zsolt 5.b osztályos tanuló teljesítménye, aki 50 korosztályos fiúból a 60 méteres síkfutáson bekerült a döntőbe, melyet fölényesen meg is nyert. Majd a távolugrásban 4 m 35 cm-rel szintén aranyérmet szerzett.


Polgár Petra magasugrásban remekelt, aranyéremmel zárta a versenyt

Leány magasugrásban a 8.a osztályos Polgár Petra remekelt, aranyéremmel zárta a versenyt. Nagy Krisztián (7.a) ugyancsak magasugrásban végzett az első helyen, Fenyő Jordán (8.b) szintén magasugrásban bronzérmet szerzett, Habi Milán 6.b pedig 60 m síkfutásban jutott a döntőbe, ahol 8. helyen végzett.


Nagy Krisztián magasugrásban végzett az első helyen, Fenyő Jordán bronzérmet szerzett


A többiek is szépen teljesítettek, de most nem sikerült feljutniuk a dobogóra: Kasza Barna (5.b), Patocskai Noel (6.b), Veres Dávid (7.b), Varga Ádám (8.b). Felkészítő tanáraik Járási Adrienn és Bizony Istvánné Balogh Klára voltak. Köszönet illeti a szervezőket a remek versenyért, valamint a Veszprémi Tankerületi Központot utazásunk biztosításáért.


Felkészítő tanáraik Bizony Istvánné Balogh Klára …
… és Járási Adrienn testnevelők voltak

További fotók, képgaléria