Biztonságos internet pályázat – tanulóink alkotásai

Honlapunkon is közzétettük azt az internetes pályázati felhívást, amelyre a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár, mint Digitális Jólét Program Pont hívta fel a figyelmet. A Biztonságos Internet Nap 2021 – Együtt egy jobb internetért pályázat megmozgatta iskolánk néhány 4.a osztályos tanulójának fantáziáját, és el is küldték alkotásaikat Keskeny Miklósné Tímea néni támogatásával.

Ő “Vírus kapitány”, alkotóik, Bálint Liza és Kujber Milán azt írták róla, hogy eltávolítja a vírusokat az internetről és a környezetünkből egyaránt. A feladat szerint olyan embert kellet építeni, aki megvéd minket az internet káros hatásaitól. A videó szereplői Bálint Liza, Kujber Milán, a felvételt Bálint Lotti és Kujber Marcell készítették.

Ugyancsak a pályázatra készített videófelvételt Szakály Hanka. Hőse érdekes, figyelemfelkeltő videókat tölt fel főleg a fiatalok által látogatott helyekre. Így hívja fel a figyelmet a rájuk leselkedő veszélyekre.

A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el. A győztesek pénzjutalomban részesülnek és értékes nyereményeket kapnak, valamint meghívást a Biztonságosabb Internet Nap online rendezvényére február 9-én.

Vélemény, hozzászólás?