Köszönjük, Napsugár Alapítvány!

Iskolánk néhány pedagógusa a település tenni akaró polgáraival együtt 1992-ben alapítványt hozott létre Napsugár Alapítvány a Gyermekekért elnevezéssel. Azóta az alapítvány különböző versenyek, rendezvények támogatásán túl közreműködött az osztálykirándulások, erdei iskolák, nyári táborok finanszírozásában, kifizette a hátrányos helyzetű gyermekek színház-látogatásait, támogatást nyújtott a kiváló tanulmányi eredményt elért, példás szorgalmú és magatartású tanulók tanév végi jutalmazásához, az emelt szintű nyelvoktatás programjaihoz, a nyelvvizsgák, az Európai Számítógép-használói Jogosítvány (ECDL) megszerzéséhez.

Legutóbb decemberben tett sikeres ECDL vizsgát néhány tanulónk az alapítvány finanszírozásában

Az elmúlt nehéz időszakban sem maradt el a segítő támogatás. Az október 22-i tehetségnapunk díjait, jutalmait szintén a Napsugár Alapítvány a Gyermekekért biztosította. Ezeket alsó és felső tagozatban egyaránt a karácsony előtti díjátadón kapták meg tanulóink.

Tehetségnapunk jutalmait szintén a Napsugár Alapítvány a Gyermekekért biztosította 2020 decemberében

Év végén pedig laptopokat vásárolt az alapítvány a rászoruló tanulók digitális oktatásának támogatására, valamint a Hősök terei épületünk kialakítandó informatika terme számítógép-állományának bővítésére. Mindez nem valósulhatott volna meg az önkormányzat és a magánszemélyek felajánlásai nélkül.

Kérjük, támogassa az adója 1 százalékának felajánlásával alapítványunkat!

Napsugár Alapítvány a Gyermekekért
Pétfürdő, Berhidai u. 54.
Adószám: 19263762-1-19
Számlaszám: 11748076-20010977-00000000

Vélemény, hozzászólás?