Március az apró örömök hava

Kedves Gyerekek! Játékra hívunk benneteket az iskolai bezárás idejére. Vidám, színes kavicsokat rejtettünk el Pétfürdő területén. A játék Bizonyné Balogh Klára, Babu néni ötlete nyomán indult, a színes kavicsállatkákat is ő készítette. A ti feladatotok, hogy ezeket megtaláljátok, közben pedig a szabadban sétáljatok és jól érezzétek magatokat.

Apró állatkák rejtőzködnek a térképünkön jelölt területen. Kedvelik a nyugodtabb füves részeket, de az oszlopokat, táblákat, kőfalakat is. Öt állatmintás kavics várja, hogy megtaláld és magaddal lefényképezd nekünk. Kérjük, ne vidd el őket, hogy mások is megtalálhassák, és részesei legyenek a játékunknak!

A szelfiket küldd el központi e-mail címünkre: petisuli32@gmail.com, és írj egy rövid üzenetet is hozzá az érzéseidről. Ha március 29-ig megtalálod az összes kavicsot és elküldöd a fotókat és üzenetedet, részt veszel a sorsoláson: 5 hatalmas tábla csokit sorsolunk ki a játékunk résztvevői között. Emellett a többiek is apró jutalmat kapnak. Kalandra fel!

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?