Jeles évfordulókra készülünk a következő tanévben

Jövőre ünnepeljük Pétfürdő oktatásának 100., iskolánk jogelődjének 90. évfordulóját. Intézményünkben megkezdtük a 2021/2022. tanév előkészítését, a tavaszi ünnepségsorozat tervezését. Elképzeléseink szerint térségi tanulmányi vetélkedőkkel, sportversenyekkel, kiállításokkal, kulturális rendezvényekkel, szakmai előadásokkal méltóképpen emlékezünk meg az elmúlt évtizedekről, bemutatjuk iskolánk jelenlegi helyzetét, eredményeit. Szeretnénk, ha addigra sikerülne néhány további korszerűsítést is megvalósítani épületeinkben.

Az elmúlt években megtörtént a Hősök terei épületünk felújítása, a Berhidai úti épületünk statikai megerősítése, a konyha és ebédlő korszerűsítése, a hibás utcai homlokzatrész kijavítása. Legutóbb pedig a tornaterem belső rekonstrukcióját végezték el a Veszprémi Tankerületi Központ finanszírozásában.

Jó lenne, ha tovább szépíthetnénk folyosóink megjelenését, egyúttal korszerűbbre, tetszetősebbre cserélhetnénk a tanulók által használt szekrényeket. Ezek ugyanis az elmúlt évtizedekben annyira elhasználódtak, hogy funkciójukat alig-alig tudják betölteni.

Nemrég keresett meg bennünket a székesfehérvári metaloBox Kft. értékesítési vezetője, Gerlach Tímea egy ismertetővel, amelyben korszerű öltözőszekrényeket kínálnak a régiek helyett.

Fotó: metaloBox katalógus

Június 8-án bemutató autójukkal is elhozták kínálatukat, hogy személyesen megnézhessük az általuk beépítésre javasolt szekrényeket.

Bízunk benne, hogy jövőre közösen, akár többféle felajánlásnak is köszönhetően, sokszínű együttműködés eredményeként Pétfürdő oktatásának 100. évfordulója alkalmából újabb korszerűsítéseket végezhetünk el és avathatunk a 90 éves intézményünk épületében.

Vélemény, hozzászólás?