Szép eredmények az alapfokú angol nyelvvizsgán

Az elmúlt hetekben nagy öröm volt számunkra, hogy az előző tanévünk nyolcadikos tanulói közül tizenegyen átvehették az eredményes alapfokú angol nyelvvizsgadíj visszatérítését. Felkészítő tanáruk ezúttal Ácsné Sebestyén Éva volt. A sikeres nyelvvizsgát iskolánk alapítványa, a Napsugár Alapítvány a Gyermekekért támogatja már hosszú évek óta. Köszönjük az anyagi segítséget, és a továbbiakban is számítunk arra, hogy értékelik tehetséges tanulóink államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványának megszerzését.

Bár a nyelvvizsgára való felkészülést a járványidőszakok, az online oktatásra való áttérések, és a jelenléti gyakorlási lehetőségek korlátozottsága is nehezítette, az emelt szinten angolt tanuló 8. osztályosaink megmutatták, hogy érdemes részt venni a magasabb óraszámú nyelvi képzésben. A négy év munkája meghozta az eredményt, hiszen ugyanúgy helyt tudtak állni a vizsgán, mint az előző tanévekben vizsgázó diákjaink.

Az 5. osztálytól emelt óraszámú nyelvi órákon résztvevő tanulóink nem csak a nyelvvizsga megszerzésével vannak előnyben, hanem középiskolai tanulmányaikhoz is biztos alapokat kapnak. Számukra a későbbiekben a középfokú nyelvvizsga megszerzése is könnyen elérhetővé válik.

Gratulálunk a vizsgázóknak a szép eredményhez, és középiskolai tanulmányaikhoz további sikereket kívánunk.

Vélemény, hozzászólás?