Sikeres volt az idei mezei futóverseny, jó eredményeket értek el tanulóink

Október 12-én tartottuk meg Peytu mezején az idei diákolimpia-sorozat keretei között a mezei futóversenyt a Megyei Diáksport Szövetség várpalotai szervezetének és iskolánk testnevelő tanárainak: Bizony Istvánnénak és Járási Adriennek a koordinálásában.

A verseny lebonyolításában segítő munkát végeztek Ácsné Sebestyén Éva és Ácsné Kerekes Gabriella pedagógusaink. Nekik és a testnevelő tanárainknak Szoboszlay István, a Várpalotai Diáksport Bizottság elnöke mondott köszönetet. Iskolánk versenyzői mellett eljöttek a várpalotai Nepomuki, a Bán Aladár iskola, az Inotai és a Rákóczi Telepi Tagiskola képviselői, valamint az ösküi, ősi tanulók is.

Iskolánk tanulói szép eredményekkel zárták a versenyt. Első helyezést ért el a 2. és 4. korcsoport leány csapata, míg a 4. korcsoport fiú csapata 2. helyen végzett. Bálint Blanka a 4. korcsoportban egyéni 3. helyet ért el. A hamarosan sorra kerülő megyei döntőben iskolánkat képviseli Bálint Liza és Lotti, Majoros Zsófia, Rummel Réka és Sarvajcz Nóra. Patocskai Noel és Bognár Zsolt.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?