Készülünk a téli sportolásra: ismét megyünk korcsolyázni és síelni is tanulunk Eplényben

Archív fotó 2019-ből: tanulóink a várpalotai jégpályán

Hamarosan itt a tél, már készülünk az évszaknak megfelelő sportolási lehetőségekre. Az osztályfőnökök és a testnevelő tanárok felmérték az igényeket tanulóink körében, és elkezdtük az időpontok foglalását is. Legelőször az 5. b osztályosok mennek a várpalotai jégpályára november 22-én, majd januárban. A többi osztálynak is sikerült már helyet találni decemberben és a jövő év elején.

Másfél éve, 2020. februárjában is több osztályunk is korcsolyázott a várpalotai jégpályán

Testnevelő tanárunk, Bizonyné Balogh Klára szemfülességének köszönhetően sikerült időpontot találni az Eplényi Síarénában szervezett, ingyenes síoktatásra is.

Január 21-én 32 fő mehet Eplénybe iskolánk 7. évfolyamosai közül, akiknek sem tanulmányi sem magatartási problémájuk nem volt eddig ebben a tanévben. A Sport43 országos nonporfit program kezdeményezésében a magyarországi általános és középiskolák tanulóinak különféle sportolási és szabadidős tevékenységet ajánlanak ingyenes lehetőségként, amennyiben az iskola regisztrál és időpontot foglal. A hatalmas érdeklődés ellenére nekünk ez sikerült, így januárban 32 tanulónk ismerkedhet a síeléssel.

Vélemény, hozzászólás?