Újabb sikeres ECDL vizsgát tettek nyolcadikos tanulóink

Legutóbb 2021 májusában voltak iskolánk tanulói ECDL (Európai Számítógép-használati Jogosítvány) vizsgán a székesfehérvári I. István Szakgimnázium vizsgaközpontjában. Most újabb 8. évfolyamosaink készültek fel a megmérettetésre a Prezentáció modulból.

Ezúttal Guber Istvánnak, a a gimnázium informatika tanárának vezetésével zajlott a vizsga, mégpedig az ebben az évben bevezetett új metodika alapján, programozott és azonnali értékelés mellett. Megyénkben az általános iskolák között szinte egyedülállóan most iskolánk 11 tanulója vett részt a vizsgán: a 8.a-ból Bálint Blanka, Buzdor Miklós Martin, Márton Hédi, Sebestyén Mia, Serfőző Ádám, a 8.b-ből Bálint Anett, Csaplár Erika, Kedves Dorina, Kiss Péter, Szabó Kíra és Végh Milán.

A 45 perces feladatsort valamennyien sikeresen teljesítették. A 4 modul vizsgakövetelményének első lépcsőfokát tehát megugrották, így a többiekkel együtt készülhetnek a további megmérettetésekre, hogy még ebben a tanévben megvalósítsák a bizonyítványhoz szükséges 4 sikeres vizsgát.

Vélemény, hozzászólás?