Mesemondó versenyt rendeztünk ovisoknak és kisiskolásoknak

Novemberben az alsó tagozatosoknak és óvodásoknak meghirdetett mesemondó vetélkedőnkre a koronavírus-járvány elleni szabályokra tekintettel videófelvételeket vártunk. A központi e-mail címünkre eljuttatott mesemondásokat a zsűri megnézte, értékelte és a legjobbakat jutalmazta.

December 14-én intézményünk Hősök tere 1. szám alatti épületének udvarán tartottuk meg az iskolások eredményhirdetését.

Minden résztvevő jutalmat kapott. Az emléklapokat, a díjazottaknak az okleveleket és az ajándékokat Kőmives Judit igazgató adta át Cseresznyés Zsuzsanna, az alsó és Barták Péter, a felső tagozat intézményvezető-helyettese jelenlétében.

A zsűri különdíjat adományozott Katuska Kristóf 2.b osztályos tanulónak. Harmadik helyezett lett Bálint Atilla (1.a osztály), második díjat kapott Sándor Zselyke (2.b). A győzelmet megosztva Sárkány Brigitta (2.b) és Szeivolt Dániel (3.b) nyerte el. A díjazottak oklevélben és könyvjutalomban részesültek.

A többiek emléklapot és meglepetés csomagot kaptak: Frank Gerda, Pók Vivien (1.a), Boncz Lorina (1.b), Török Péter (2.a), Csizmadia Emma, Gergelics Hanna (3.a).

A négy óvodás kisgyermek: Csiga Fanni, Mónos Anna, Parrag Csenge és Szeivolt Mia emléklapban és ajándékban részesült.  Nekik az óvodában adjuk át jutalmaikat.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?