Szép eredményekkel szerepeltek tanulóink a különféle térségi versenyeken

Az elmúlt időszakban a hagyományos tanulmányi versenyek megszervezésének nem kedveztek a járványügyi körülmények. Ennek ellenére mégis – hasonlóan iskolánkhoz – többen meghirdették a korábban megszokott versenyeiket online formában. Iskolánk tanulói nagy számban vettek részt ezeken alsó és felső tagozatban egyaránt. December második hetében jöttek meg a versenyeredményeink, és nagy örömünkre többen szép helyezéseket értek el. A jutalmakat, okleveleket december 15-én adtuk át könyvtárunkban.

A nyirádi Erzsébet királyné Általános Iskola által meghirdetett XIX. Erzsébet királyné Olvasópályázat III. kategóriájában első helyezést ért el Bálint Blanka 8.a osztályos tanuló.

Ugyancsak első helyezést ért el a berhidai Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény kistérségi Ady-napok keretében meghirdetett online szavalóversenyen Kujber Marcell 5.a osztályos tanuló.

A berhidai versenyeken vettek részt és értek el helyezéseket vagy különdíjat Bálint Atilla (1.a), Csizmadia Emma (3.a), Hosszú Anna, Rummel Réka (4.b) és Sárkány Brigitta (2.b) alsó tagozatos, Csiga Liliána (6.a), Fülöp Gréta, Magyar Georgina (7.b) tanulóink. A matematika versenyen való részvételért oklevelet kapott Holl Benjamin (6.b) és Simák Larina 7.a).

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?