Az év utolsó napja az iskolában, a diákönkormányzat szervezésében

Tartalmas és mozgalmas napot tartottunk iskolánkban december 21-én. Az év utolsó napját az osztályfőnökeikkel töltötték a tanulók a diákönkormányzat által szervezett teremdíszítés jegyében. A Berhidai úton Bizonyné Balogh Klára tanárnő levelesládája is újra várta az üzeneteket, ezúttal slágerek kívánságlistája formájában. A zenét Farkas Zsolt és Terbócs Patrik szolgáltatta ennek alapján az iskolarádión keresztül.

Közben szépültek az osztálytermek, készültek a díszítések, egyre színesebb lett az egész iskola. Tréfás vagy a karácsony ünnepét idéző rajzok kerültek a termek ajtajaira, a faliújságokat, szekrényeket is egyre több dísz tarkította. A diákönkormányzat tagjai sorra járták a termeket, Borszukné Kropf Ilona és Völgyi Gábor pedagógusok segítségével pontozták a díszítéseket.

Iskolánk énekkara rövid műsorral is készült az utolsó napra: a karácsonyi dalt két szavalat is színesítette Szakály Zorka és Kujber Marcell előadásában. Előtte Kőmives Judit intézményvezető köszöntötte a gyerekeket és kívánt mindenkinek a téli szünetre jó pihenést, boldog karácsonyt és eredményes új évet.

Végül a diákönkormányzat is elkészült az osztálytermek értékelésével és kihirdette az eredményt: első lett a 4.b, második helyre a 4.a került, míg a harmadik helyet az 5.a szerezte meg. Különdíjat érdemelt a teljesen önálló tanulói díszítésért a 7.b osztály. A legjobbak oklevelet és egy csomag szaloncukrot kaptak.

A jó hangulatú délelőttöt karácsonyi zene és az ajándékok átadása zárta abban a reményben, hogy jövőre a mostaninál nyugodtabb, eredményesebb év köszönt ránk. Miután a gyerekektől elköszöntek, a pedagógusok is megpihenhettek és maguk között ünnepelhettek egy kicsit.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?