Felhívás egykori tanítványainkhoz tablóképek küldésére

Bizonyára sokan figyelemmel kísérik, mi történik az iskolával, ahova évekkel, évtizedekkel ezelőtt jártak tanulni. Talán már többükhöz eljutott az a hír is, hogy idén emlékezünk a pétfürdői oktatás 100., iskolánk működésének 90. évfordulójára. Intézményünk éppen 25 évvel ezelőtt vette fel első igazgatójának, Horváth Istvánnak a nevét.

A többszörös jubileumot 2022. május 2-6. között gazdag programsorozattal ünnepeljük. Terveink között szerepel kistérségi tanulmányi versenyek, rajz- és fotópályázat meghirdetése, területi kórustalálkozó szervezése, a környék iskolái labdarúgó csapatainak tornája, emlékező-tókerülő futás, kosárlabda bemutató, tehetségműhelyeink bemutatkozó napja, megemlékezés és koszorúzás az iskolánk előtti Horváth István emléktáblánál, kulturális gálaműsor a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtárban.

A jubileumot egy kiadvánnyal is szeretnénk gazdagítani. Várjuk az iskolánkban végzett osztályok fotóit, melyekből albumot állítanánk össze. Teljességre törekvő emlékként az itt végzett diákoknak, az itt tanító pedagógusoknak. Várjuk tehát a tablóképeket a beküldő nevével, az iskolai tanulmányok dátumával központi e-mail címünkre:  petisuli32@gmail.com. Aki papírképet szeretne küldeni, az megteheti a postacímünkre feladva: Horváth István Általános Iskola, 8105 Pétfürdő, Berhidai út 54., de személyesen is bedobhatja a postaládánkba vagy beadhatja a titkárságra is. (A papírképeket feldolgozás után természetesen visszaadjuk.) Bízunk benne, hogy sokan küldenek majd tablóképeket, és összeállításunk örök emlék marad a valaha itt tanuló diákoknak.

Iskolánk legrégebbi tablóképe, melyet a bejárat melletti összeállításban lehet látni

Vélemény, hozzászólás?