Területi Kispályás Labdarúgó Tornát szervezünk a Pétfürdő Sportjáért Alapítvány közreműködésével

Iskolánk területi kispályás labdarúgó tornát hirdet általános iskolák meghívott csapatai számára az intézmény jubileumi programsorozata keretében 2022. május 6-án. A torna győztes csapata vándorkupát kap, a torna első 3 csapata díjazásban és kisebb kupában részesül. A helyezettek éremben és különböző különböző értékű ajándékcsomagban részesülnek. Minden résztvevő csapat oklevelet és egy focilabdát kap. A gólkirály jutalma szintén egy kupa, oklevél és ajándékcsomag lesz. A díjazás a Pétfürdő Sportjáért Alapítvány, Tránszki László elnök, iskolánk volt tanítványának felajánlásában történik.

Részt venni a tornán a nevezési lap kitöltésével és beküldésével lehet április 11-ig, amely tartalmazza a csapat nevét, a csapatkapitány és a tagok megnevezését (csapatonként maximum 10 fő). Csak 2007-2010 között született iskolai tanuló nevezhető, melyet szükség esetén igazolni kell.  

A résztvevő csapatokat a pétfürdői sporttelepen 8 órára várjuk. A mérkőzéseket május 6-án játsszák a csapatok 8.30 órától 15 óráig, a csapatok számától és az időjárási viszonyoktól függően. A résztvevők vendéglátásáról a Péti MTE gondoskodik és öltözőket is biztosít Nagy Zsolt egyesületi elnök felajánlásában. Eredményhirdetés várhatóan május 6-án 15 órakor lesz.

Vélemény, hozzászólás?