Élet az iskolában – kicsit másképp

Felhívás rajzversenyre

A pétfürdői oktatás 100., iskolánk jogelődje működésének 90., névadásának 25. évfordulója alkalmából rajzversenyre hívunk benneteket. Ragadjatok tollat, ceruzát, zsírkrétát, festéket és ünnepeljetek velünk! Készítsetek illusztrációt a mellékelt versekhez, meséhez, történetekhez, melyekből kedvetekre választhattok a korosztályotoknak megfelelően!

Minden iskolából kategóriánként várjuk A/3-as vagy A/4-es méretben a legügyesebb alkotásokat, melyekből a zsűri választja ki a kiállítás képeit. A műveket 2022. április 25-ig küldjétek meg iskolánk címére: Horváth István Általános Iskola 8105 Pétfürdő, Berhidai út 54.

Az elkészített műveket kiállításra alkalmas módon, paszpartuzva kérjük eljuttatni intézményünkbe. A csatolt adatlapot kitöltve ragasszátok a képek jobb alsó sarkára! A kiállítás megnyitóját és az eredményhirdetést 2022. május 5-én 10.00 órakor tartjuk a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtárban (Hősök tere 5.), melyre szeretettel várunk mindenkit.

Díjazás három kategóriában: leendő első osztályosok (nagycsoportos óvodások), alsó tagozatosok: 1-4. osztályos tanulók, felső tagozatosok: 5-8. osztályos tanulók.

Várjuk a szebbnél szebb alkotásaitokat!
Jó munkát kívánunk!

HIÁI rajzpályázat 2022

Adatok a rajzokra

Felső tagozatos tanulóknak

Alsósoknak állatmese, vers

Vélemény, hozzászólás?