Első lépések az iskolában – Ismerkedés intézményünkkel

Idei első iskolahívogató foglalkozásunkra – nagy örömünkre – sok leendő első osztályos kisgyereket hoztak el szüleik, nagyszüleik október 18-án a Hősök terei épületünkbe. Többen ismerősként üdvözölték a helyszínen Kőmives Judit intézményvezetőt, hiszen ők is egykor a mi iskolánkba jártak, és tanította őket. Az első találkozás jó alkalom volt arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek leendő osztályfőnökeikkel, Kujberné Bankó Beatrix és Somogyi Veronika tanító nénikkel.

Amíg ők az épület tornatermében jót mozogtak, játszottak, addig Kőmives Judit igazgató és Barták Péter intézményvezető-helyettes az iskola jellemzőiről, elért eredményeiről, megszerzett címeiről beszélt. Szóba került a Regisztrált tehetségpont, az Örökös Boldog iskola, az Egészségfejlesztő modelliskola és az Ökoiskola cím, valamint az angol nyelv minőségi oktatását garantáló ELTE Origó Nyelvi Centrum Partneriskola tartalmi jelentősége is.

Közben javában folyt a játékos sportfoglalkozás a tanító nénikkel, amit a kicsik nagyon élveztek, szinte abba sem akarták hagyni a vetélkedést.

Végül jutalomként egy-egy kis szelet csokit kaptak, és azt az ígéretet, hogy a legközelebbi találkozón tovább ismerkedhetnek és folytathatják a képességeiknek megfelelő játékos feladatok megoldását.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?